Implantologie dentară

Echipa Dental Station poate oferi pacienților acest tip de tratament inovator, cu randament optim.

In general, implanturile osteointegrante sunt eficiente în 96% la sută dintre toți pacienții tratați (pacienți care nu sunt imunosupresați sau cu maladii sistemice cronice sau grave).

Implanturile oferă suport suplimentar pentru cazul în care dinții lipsesc, fără a pune forțe asupra dinților naturali rămași. Acestea pot fi utilizate pentru a sprijini înlocuirea unui singur dinte lipsă sau a unui set funcțional complet pentru persoanele care au avut pierderi dentare. De asemenea, pacienții purtători de proteze totale recunosc că se confruntă cu diverse probleme, cum ar fi dezinserarea protezelor în timpul vorbirii sau masticației, lipsa gustului la mâncare, probleme în vorbit sau alte inconveniente.

Vino sa discuți cu echipa noastră etapele de tratament necesare pentru procedura de implant dentar, costurile, controalele și igiena specifică, personalizată după implant, pentru fiecare pacient.

Serviciile Dental Station

Tratamente și îngrijire dentară de calitate

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.