Protetică dentară

Protetica dentară este ramura cea mai complexă a stomatologiei. Ea analizează arcadele dentare afectate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau de tocirea acestora (atriție) și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic, funcțional și musculo-articular.

Protetica dentară, ca serviciu oferit în cadrul cabinetului nostru, este concentrată spre refacerea tuturor structurilor dentare în cel mai estetic și durabil mod cu putință, pentru ca fiecare pacient să poată beneficia de zâmbetul frumos pe care și-l dorește.

La Dental Station veți găsi diverse soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic și funcțional al dentiției dumneavoastră: fațete e-max, coroane metaloceramice și zirconiu în tehnologie CAD-CAM, proteze mobile, proteze mobilizabile, proteze acrilice, proteze scheletate speciale, protezare imediată, protetică pe implanturi dentare.

Serviciile Dental Station

Tratamente și îngrijire dentară de calitate

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.